Nyári munkalehetőség

Kérlek olvasd át éttermünk rövid bemutatását, tekintsd meg a linkeket és ha tetszik ez a munkahely, szeretnéd itt tölteni az idei szezont és szeretnél egy személyes találkozást, akkor töltsd ki pontosan a mellékelt kérdőívet, melyből minden kiderül számunkra is.

A kérdőivet ide kattintva töltheted le, majd küld az INFO@CALYPSOCAFE.HU e-mail címre!

Ha van még kérdésed, itt azt is felteheted.

AZ ÁLTALUNK KÍNÁLT MUNKAFELTÉTELEK:
30 éve családi tulajdonban lévő, folyamatosan üzemeltetett, jó hírű vendéglátóhelyen való munkavégzés lehetősége.
A 30 év szakmai tapasztalat talán megfelelő biztosíték az álláskereső munkavállalóknak, hogy nem egy sokat emlegetett egynyári balatoni szerencselovagnál pályáznak a munkahelyre, ami egyben arra is garancia, hogy a munkavállalók becsületesen megkapják a nekik ígért munkabéreket.

Az étterem csodálatos, nyugodt környezetben, Siófok belvárosától 5 km-re közvetlen vízparton, egy vitorláskikötő partján helyezkedik el, ahol a munkavállalóknak a napi munkaközi szüneteikben lehetőségük van akár strandolásra is. (*Van napi pihenőidő!)

Min. heti 1 szabadnap biztosított mindenkinek.

AZ ÉTTEREM A TÉRKÉPEN: IDE KATTINTVA TEKINTHETED MEG

SZÁLLÁS:
2-3-4 ágyas szobákban az étteremtől 500 m-re (gyalog kb. 10 perc sétával elérhető helyen) tudunk biztosítani, ahol két fürdőszoba, mosási lehetőség, főzési lehetőség – konyha is rendelkezésre áll. 100 m-re élelmiszer bolt és pékség kedvező áron.

KÍNÁLATUNK:

ÉTELEK: Előző évi étlapunk honlapunkon megtekinthető, de ez csak tájékoztató jellegű, mert nyitottak vagyunk az étlap megváltoztatására és szűkítésére az új konyhafőnök kiválasztása után.

ÉTLAPUNK: IDE KATTINTVA TEKINTHETED MEG

Azt azért a jelentkezők vegyék figyelembe, hogy éttermünk egy 3.osztályű vízparti büfé + a’la carte étterem is egyben, ahol ebédidőben a strandolók, vacsoraidőben pedig inkább az ültetett a’la carte vendégek vannak többen és a fogyasztások is ennek megfelelőek, azaz ebédidőben az önkiszolgáló büfében van több vendég (ami vacsora időre már nincs is nyitva) így este a hangulatos kerthelységben az ültetett vacsora folyik.
Az étteremnek egy 100 m2-es konyhája van, ahová főszezonban (főleg a hétvégeken) akár 300 blokk is érkezik.

ITALOK: Italpultunkból a legnagyobb kereslet a csapolt sörre, üdítőkre, különböző kávékra és a házi készítésű limonádékra van, így olyan pultosok jelentkezését várjuk, akiknek ilyen jellegű kiszolgáláshoz van kedve. A kiszolgálás során a pultosoknak folyamatosan számítógépet és pénztárgépet is kell kezelniük.

ITALLAPUNK: IDE KATTINTVA TEKINTHETED MEG

NYITVATARTÁSUNK: Május közepétől szeptember közepéig (jó idő esetén szeptember végéig tart), naponta előszezonban és utószezonban 10-21-ig, főszezonban 9-24-ig tartunk nyitva. A napi munkakezdés 8 és 12 között folyamatos (munkakörtől függően), a munkaidő vége 16 és záróra között szintén változó. (tájékoztató jellegű információ –egyéni megegyezés alapján!)

MUNKAVÁLLALÓK: Több műszakban dolgozunk. Létszámunk előszezonban és utószezonban kb. 8-10 fő, főszezonban 16-25 fő. A létszám szakmai megoszlása: Bárpult: 2-3 fő, büfépult: 2-3 fő eladó munkakörben, felszolgáló és leszedő: 4-7 fő, szakács 4-6 fő, konyhai kisegítő: 4-6 fő.

BEFOGADÓKÉPESSÉG: Teljes teltház esetén az étterem belső termében kb. 60-80 fő, a kerthelységben kb. 150 fő leültetésére van lehetőségünk.
Köszönjük, hogy jelentkeztél hozzánk és végig olvastad tájékoztatónkat.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Telefon: +36309696540

E-mail: info@calypsocafe.hu

Magyar