Bejelentkezés – Távozás információk

A szobákat érkezési napon 14:00 órától lehet elfoglalni. A távozási napon a szobát 11:00 óráig kérjük elhagyni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.

Hosszabbítási díj (ha nem történik meg a kijelentkezés 11:00 óráig): 14:00 óráig 3.000 Ft / szoba , 18:00 óráig 7.000 Ft / szoba.

A szálláshely elhagyása esetén kérjük rendezze éttermi számláját, a mágneskártyát a kártyatartóval és kulccsal együtt kérjük az étteremben leadni.

Szobakulcs

A vendégek regisztrálásakor szobakulcsként mágneskártyát, illetve a főbejárathoz egy normál kulcsot kapnak.

Látogatók

A szobákban csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat az étteremben szíveskedjenek fogadni.

Alapszolgáltatásaink

Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: törölköző bekészítést, napozó ágy használat a teraszon, Wi-Fi elérhetőséget az egész házban. Vízforraló, hűtő, babaágy, babakád.

Biztonság

Az étterem és a szálláshely közösségi területein elektronikus megfigyelőrendszer működik vagyonvédelmi és biztonsági céllal. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért a szálláshely nem vállal felelősséget. Kérjük, értékeiket a szobai széfben legyenek kedvesek elhelyezni. A szoba elhagyásakor kérjük ügyeljen a szobaajtó bezárására. A talált dolgokat kérjük adja le az étteremben.

Étkezés

09:00 – 22:00 között az étteremben a’la carte étlapról fogyaszthatnak a vendégek.

Egyéb fogyasztás

Az étteremben fogyasztott ételek és italok szobaszámlára terhelhetőek. Nem a szállodában vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szállodai szobában, és a szobához tartozó teraszon fogyaszthatja a vendég, a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.

Tűzvédelem

A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni tilos. A szálloda tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani.

Dohányzás

A szálláshely egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink szálláshelyünk bejáratától 5 méterre vagy éttermi teraszunk kijelölt területén gyújthatnak rá.

 

A vendégek nyugalma

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

A szálláshely értékei

Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) a szálláshelyről kivinni tilos!

Távozás a szobából

Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, az elektromos berendezések és világítások ne legyenek üzem alatt.

Háziállat

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy nem áll módunkban kisállatokat fogadni.

Hibajelentés

Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást az étteremben haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

Károkozás

Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálláshely az okozóval megtérítteti.

Kérdése van?

További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről az étteremben adnak felvilágosítást. Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

Magyar