Romantika, Naplemente, Vitorlás, Balaton

Felpezsdítenéd a kapcsolatod? Évfordulót ünnepeltek? Szeretnél párodnak egy felejthetetlen élményt szerezni?

Ajánlatunk naplementés vitorlázás, vagy elektromos motorcsónakozás, ezt követően egy romantikus vacsorát kínálunk neked és párodnak. A Calypso étterem közvetlen a Balaton parton kínál csodás estét a vitorlás kikötőre nézve.

Vitorlás tábor gyerekeknek

Vége van a sulinak? Nem tudod mivel töltsd a nyaradat? Izgalomra vágysz? Akkor a Balaton széplaki vitorlás iskolában a helyed!

A Yolle KFT szervezésében tartott vitorlás táborok hétfőtől – péntekig tartanak, A Calypso étteremben napi háromszori étkezést biztosítunk, illetve 10% árkedvezményt minden egyéb éttermi fogyasztásból. Hajót mindenkinek! A táborban való részvétel nem kíván vitorlázásban való jártasságot. Rendelkezésére állunk teljesen kezdőknek, gyerekeknek, fiataloknak, hogy bevezethessük Őket eme szép sport rejtelmeibe. Először OP vitorlásokkal próbáljuk megkedveltetni ezt a sportot, majd a bátrabbak, tapasztaltabbak, Kalóz, 420-as hajókkal és katamaránokkal is vitorlázhatnak. Rossz idő esetén megtanítjuk a Gordiuszi csomó kötését, és az elméleti részeket, de közben a játék se marad el!

Jelentkezésedet várjuk! Vitorlás tábor elérhetősége: pitye0421@gmail.com; tel.: +36 30 946 24 55 Kenesei István

 

Vitorlás képzés, felnőtt képzés, vizsgáztatás

Tanfolyamok: május, június, július, szeptember, október.

Tanfolyami képzés elméleti és gyakorlati része: a Yolle Kft-vel történt egyéni megegyezés szerint.

Kötelezően előforduló költségek:

Kedvtelési vitorlás – kisgéphajó( motoros géphajó) tanfolyami, vizsga, és jogosítvány kiállítási díja összesen: 205.000 ft. Ezen felül semmilyen más költség a tanulót nem terheli.

Tanfolyami helyszín:  8600 Siófok Vécsey K. u. végén,  Calypso Vitorlás Klub. +36309462455

További, vitorlázással kapcsolatos információért keresse fel a http://www.vitorlas-iskola.hu/ weboldalt!

Magyar