A YOLLE Kft. vitorlás tábora!

A vitorlás iskola weboldalát itt találod!

Újdonság:

Felnőtt képzés, Vitorlás és Motoros kisgéphajó oktatás és vizsgaszervezés áprilistól – szeptemberig!

Manőver és gyakorló tréningek, Egyéni oktatás kezdőknek és haladóknak, Hajóbérlés, Gyerektáborok

Érdeklődni Kenesei Istvánnál a +36 30 946 24 55 -ös számon, vagy a pitye0421@gmail.com e-mail címen lehet.

Az alábbi időpontokra várjuk a "kadétok" jelentkezését:

szervezés alatt...


A tábor min 5 fő jelentkezése esetén indul.

Minden nő olyan pasiról álmodik, aki dühöngő szélben bátran vezeti hajóját a tajtékzó habok hátán. Ennél már csak az nagyobb csoda- és nem láttam lányt, akit, ne rajongtak volna körül a legjobb pasik - aki megszelídítve a szeleket száguld hajójával a szelek szárnyán.

Ezt ajánljuk nektek, hogy egy hét vitorlás táborunkban Ti lesztek, akik bronzbarna testtel hódolhattok eme kiváló sportnak.
Terveink között szerepel, hogy a táborban biztosítsunk a tudás szinteteknek megfelelő hajót, a két személyes versenyhajóktól, az öt személyes nagyhajón át a forma 1 es katamaránig.

Vitorlázz velünk!

Vitorlás tábor Balatonszéplak- felsőn a vitorlás kikötőnél.
A Yolle KFT szervezésében tartott vitorlás táborok hétfőtől- péntekig tartanak, A Calypso étteremben napi háromszori étkezést biztosítunk, illetve 10% árkedvezményt minden egyéb éttermi fogyasztásból. Ezen kívül hajót mindenkinek, és az elméleti képzéshez a Balaton egyik legszebb panorámájú oktató termét biztosítjuk. A táborban való részvétel nem kíván vitorlázásban való jártasságot. Rendelkezésére állunk teljesen kezdőknek is, hogy bevezethessük Őket eme szép sport rejtelmeibe. Szervezünk a táborozás keretében gyermek képzést ahol OP vitorlásokkal próbáljuk a jelentkezőkkel megkedveltetni ezt a sportot.

Tanácsokat és oktatói segítséget nyújtunk vitorlás vizsga letételéhez is.

Napirend

1. nap

- Megérkezés de 8-10 ig Siófok- Balatonszéplak-felső Calypso étteremhez a Vécsey u.végén lévő vitorlás kikötőhöz. (Ezüstpart Vitorlás kikötő)
- Első nap úszás próba és a biztonsági felszerelések áttekintése, valamint a hajók átvétele után az első kifutás a kikötőből.
- Minden jelentkező a saját méretére alkalmas mentőmellényben vehet részt a táborban, amely meg kell hogy feleljen a magyar szabványoknak.

2. nap

- Reggeli után 10 órakor találkozó a kikötőben. Kapitányi értekezlet max. öt percben és a hajózási feladatok megbeszélése. A mai széljárásnak megfelelő pálya kitűzése. Háromszög alakú pályán való hajózás, közben evezési gyakorlatok, váltott kormányosokkal. Ha a szél engedi, akkor egyirányú örömvitorlázás.
- Ebéd után váltott személyzettel, és hajó cserékkel tovább folyik a vitorlázás.
- Ebéd után váltott személyzettel, és hajó cserékkel tovább folyik a vitorlázás.
- Vacsora után fakultatív program, bárki hozhat bármilyen zajkeltő eszközt, és szabad időtöltésre visszajöhet a kikötőbe.

3. nap

- Kísértetiesen megegyezik az előző nappal és csak a szélirány változhat...

4. nap

- Ezen a napon szél és időjárás függvényében beiktatunk néhány órás elméleti oktatást, ahol azoknak a táborlakóknak, akik a kezdeti lépéseknél tartanak bebizonyítjuk, hogy bizonyos szabályok betartása mellett a vitorlázás biztonságosabb mint csúcsforgalomban átkelni a fő utcán.
- Emlékezz csak arra, hogy meglátsz te vagy a szüleid egy hajót, rögtön azt kérdezed:
Tessék mondani ez nem borul fel???
- Ezt követően tovább folytatódik a zavartalan vitorlázás. A mai nap amikor megmutathatod, hogy milyen vagy a vízen és milyen vagy a konyhában.
- Vacsora a kikötőben úgy ahogy te szereted, ami azt jelenti, hogy a táborlakók készítik el a vacsorájukat bográcsban.

5. nap

- Egész délelőtt várjuk a szülők megjelenését akiknek bemutathatjuk a héten gyakoroltakat. Minden táborlakó "kapitányi" rangot kap és a szülők lesznek a mancsaftok.
- Elutazás a délutáni órákban, könnyes szemek törölgetése és az égig szálló fohászok, hogy jövőre ugyanígy ugyanitt. Itt kell megjegyeznünk, hogy az időjárás alakítása nem tartozik a mi hatáskörünkbe.
- Amennyiben az az extrém helyzet fordul elő, hogy a tábor teljes időszaka alatt nem tudunk vízre szállni erre az esetre a következő kárpótlást eszeltük ki.
Azok a tábor lakók akik így járnak azoknak a hivatalos tábor zárást (aug.25) követően biztosítunk egy hosszú hétvégét (péntek-szombat-vasárnap) amikor csak a szállás és ellátás fejében bepótolhatják az elmaradt feladatokat.

Vitorlástábor ellátás 2014

HÉTFŐ

Reggeli:1 pár főtt virsli mustárral és kenyérrel + Tea
Ebéd:Húsleves, Rántott sertés szelet+hasáb, ízes palacsinta.
Vacsora:Borsófőzelék + sült virsli, Mákosguba.

KEDD

Reggeli:2db bundás kenyér + forró tea
Ebéd:Tárkonyos pulykaragu leves, Bolognai spaghetti, Alma.
Vacsora:Rántott sajt + hasáb, Somlói galuska.

SZERDA

Reggeli:Rántotta(sonkás)+ friss kenyér + Tea
Ebéd:Paradicsom leves, Brassói apróp., Málnahabos palacsinta.
Vacsora:Grill csirkemell, salátával + steak buri, Császármorzsa.

CSÜTÖRTÖK

Reggeli:Kontinentális reggeli + Tea
Ebéd:Gyümölcs leves, Penne ciociara, Fagylalt.
Vacsora:Gyros tál, Gyümölcssaláta.

PÉNTEK

Reggeli:Kontinentális reggeli + Tea
Ebéd:Burgonya leves, Párizsi pulyka + Rizi-bizi, Sütemény.

(Az étlap változtatás jogát fenttartjuk)

XXL ellátás

Társaságunk lehetőséget biztosít a felsorolt ellátástól eltérő étkezés megvalósítására, de ez külön és mindig személyre szóló és előzetesen történő megegyezés után valósulhat meg.

Minden étkezéshez korlátlan mennyiségű szódavizet szolgálunk fel. Üdítő és egyéb más italok tekintetében a fent rögzített kedvezményekkel szolgáljuk ki a táborozókat.

A táborozáson való résztvétel feltételei:

Részvételi díj: 38.000.- Forint,
amely tartalmazza:

- hétfő ebédtől péntek ebéddel zárva a teljes ellátást.
- a táborozás ideje alatt a korlátlan és tudás szintnek megfelelő vitorlás hajó használatát.
- a táborozás ideje alatt a táborvezető, mint tapasztalt vitorlás vezető állandó felügyeletét,
- valamint egy fő animátor alkalmazását, aki a vitorlázáson kívüli szabadidő eltöltésében, különböző programok megszervezésével segíti a táborozókat.

Jelentkezés:

- A táborozásra való jelentkezést 10.000 Ft előleg megfizetésével fogadjuk el.

pitye0421@gmail.com címen, vagy telefonon: 06-30-9462-455

Biztonsági előírások

A mentőmellény csak a magyar szabványnak megfelelő galléros, lábak között hevederekkel rögzített lehet. A mentőmellényeket a tábor vezetésével megbízott személy ellenőrzi.

Minden jelentkező kötelezően min 100 m. távon biztonságosan mentő eszköz nélkül úszni kell, hogy tudjon. (Ezt a megérkezés napján a tábor vezető ellenőrzi).

AA Yolle Kft mint a tábor szervezője és üzemeltetője biztosítja: a táborlakók számának megfelelő vitorlás hajót. A hajók biztonsági felszereléséért és üzemképes állapotáért a tábor üzemeltetője a felelős.) A hajók állapotának felül vizsgálata a táborvezető mindennapos feladata. Az üzemeltető biztosítja, hogy a táborlakók gyakorlatozása közben előforduló balesetek, borulások, vagy egyéb váratlanul előforduló nem várt esemény bekövetkeztét követő 8 percen belül a helyszínre érkezik, a mentést, vagy segítségnyújtást megkezdeni. Vízi baleset elsősegély nyújtásának feladataiból a tábor vezetője vizsgával rendelkezik amit a hatóság állít ki. ( mentőorvos ) A tábor üzemeltetője kijelenti, hogy a táborban részt vevők csak és kizárólag 0 és 1 viharfokozat esetén tartózkodhatnak vízen. Másodfokú viharjelzés esetén tilos a vitorlázás. Ebben az esetben tarthatunk nagyhajós vitorlázást, de csak hajó vezetői engedéllyel rendelkező személy irányíthatja a hajót. A tábor üzemeltetője biztosítja a szállást és ellátást, melynek kondícióiért a szállásadó vállal felelősséget. A tábor üzemeltetője a napirendekben felsorolt időszak alatt biztosítja a tőle elvárható felügyeletet. Ezt követően biztosítjuk, az esti órákban is, hogy a tábor lakók részt vehessenek esti szervezett programokon. Az éjszakai felügyeletet nem biztosítja a tábor üzemeltetője, de amint tudomására jut, hogy valaki megszegi a házi rendet, úgy azonnal értesíti a szülőket, vagy a gyermek felett felügyeletet gyakorló személyt. Ennek függvényében hozzák meg az esetre vonatkozó intézkedéseket.(Az ebben a bekezdésben taglaltak a 18 életévet be nem töltött személyekre vonatkoznak) A táborozás megkezdésének napján a biztonsági előírásokat a tábor vezetésével megbízott személy oktatás keretében ismerteti, és annak megértését a résztvevők aláírásával elfogadtatja.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player